BROCCOLISALAT MED CASHEWDRESSING & RISTEDE SOLSIKKEKERNER MED RØGET PAPRIKA

BROCCOLISALAT MED CASHEWDRESSING & SOLSIKKEKERNER

Vegansk broccolisalat med hjemmelavet cashewdressing og ristede solsikkekerner med røget paprika. Broccoli er en dejlig crunchy grøntsag og gør sig vildt godt i rå form. Jeg elsker at spise broccoli i salater med en lækker dressing i.

Broccolisalat med cashewdressing

OPSKRIFT PÅ BROCCOLISALAT

  • 2 broccoli, befriet for stok og i mindre buketter
  • 2 dl tranebær
  • 2 dl solsikkefrø
  • 2 tsk røget paprika
  • 2 tsk soya sauce

DRESSING 

  • 2 dl usaltede cashewnødder (sættes i blød i min. 1 time i varmt vand)
  • 70g agurk (ca. ¼ af en agurk. Hvis du ikke har agurk, kan du erstatte den del med 1 dl vand)
  • 2 hvidløg
  • ½ dl citronsaft
  • ½ tsk chilipulver/cayenne pulver
  • 1 dl vand
  • 1 spsk gærflager (valgfrit)
  • Salt/peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom broccolibuketterne i en stor skål.
  2. Blend alle ingredienser til dressingen i en minihakker eller foodprocesser. Smag til undervejs.
  3. Vend dressingen med broccolien.
  4. Rist solsikkekerne på en varmepande, når de er færdige hældes de i en skål og røget paprika og soya sauce tilsættes.

Broccolisalat med cashewdressing
Broccolisalat med cashewdressing

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*