Scrambled Tofu Wraps

YAMM! Scrambled Tofu! Super lækre wraps med scrabbled tofu-mix. Måske en idé til den næste lørdagsbrunch? Vegansk scramble “æg”, er lavet på fast tofu (oftest). Jeg har krydret den med gærflager, spidskommen og selvfølgelig salt og peber. Der skal også gurkemeje i – den tryller nemlig den hvide tofufarve om til en fabelagtig æggegul farve. Se min how-to video nederst i indlægget eller her.

OPSKRIFT PÅ SCRAMBLED TOFU 

Mad til 4 personer 

INGREDIENSER

  • 400 g fast tofu
  • 1 dl gærflager
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk gurkemeje
  • Friskkværnet peber (giv den hele armen)
  • 1 spsk solsikkeolie/rapsolie/olivenolie
  • 2 skalotteløg eller 1 alm. løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 7-9 stk halverede cherry tomater
  • 1 håndfuld spinatblade
  • Fuldkorn tortillas
  • 2 avokadoer
  • Evt. friske koriander

Hvidløgsdressing:
2 dl neutral soyayoghurt blandes med 1 presset hvidløg, salt og peber.

Directions

  1. I en skål mixes tofu, gærflager, salt, spidskommen, gurkemeje og peber.
  2. Opvarm 1 spsk olie på en pande og steg tofuen. I mellemstiden, hakkes skalotteløg, peberfrugt og  cherry tomaterne halveres.
  3. Hæld den færdigstegte tofumix i en skål og tilsæt 1 spsk olivenolie på panden, hvor grøntsagerne sauteres under høj varme.
  4. Tilsæt en håndfuld spinatblade og de sauterede grøntsager i tofumixen. Bland godt. Smag til med salt og peber.
  5. Wrappen toppes med avokado og koriander.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*