OPSKRIFT
Super lækker tabouleh. Den er fuld af smag, bid og farver! Server salaten sammen med små minitærter.
INGREDIENSER
- 250 g rødbeder ca. 3 stk.
- 4 dl. hvid eller rød quinoa (erstat evt. 2 dl. quinoa med bulgur)
- 1 lille løg eller skalotteløg
- 2 håndfulde rucola
- 1 dl. mynteblade
- 1½ dl. bredbladet persille
- ½ pomegranate (valgfrit)
DRESSING:
- 1 dl oliven olie
- ¼ dl friskpresset citronsaft
- 3 fede hvidløg
- Krydr med chiliflager
FREMGANGSMÅDE
- Kog rødbeder i saltvand i ca. 30-45 min.
- Sæt quinoa over. Kogetid ca. 15-18 min.
- I mellemtiden finthakkes løg og krydderurter.
- Rucolaen skæres groft.
- Bland det hele i en stor skål.
- Gå videre til dressingen. Pres hvidløg og bland de øvrige ingredienser.
- Hak rødbeder i fine tern.
- Bland alle ingredienser sammen til en lækker, smagefuld tabouleh.