Tabouleh med quinoa, rødbede & krydderurter

OPSKRIFT

Super lækker tabouleh. Den er fuld af smag, bid og farver! Server salaten sammen med små minitærter.

INGREDIENSER

  • 250 g rødbeder ca. 3 stk.
  • 4 dl.  hvid eller rød quinoa (erstat evt. 2 dl. quinoa med bulgur)
  • 1 lille løg eller skalotteløg
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 dl. mynteblade
  • 1½ dl. bredbladet persille
  • ½ pomegranate (valgfrit)

DRESSING: 

  • 1 dl oliven olie
  • ¼ dl friskpresset citronsaft
  • 3 fede hvidløg
  • Krydr med chiliflager

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog rødbeder i saltvand i ca. 30-45 min.
  2. Sæt quinoa over. Kogetid ca. 15-18 min.
  3. I mellemtiden finthakkes løg og krydderurter.
  4. Rucolaen skæres groft.
  5. Bland det hele i en stor skål.
  6. Gå videre til dressingen. Pres hvidløg og bland de øvrige ingredienser.
  7. Hak rødbeder i fine tern.
  8. Bland alle ingredienser sammen til en lækker, smagefuld tabouleh.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*