Det er international veganerdag og det skal fejres med lækre, snaskede kanelsnegle.
God fornøjelse med bagningen!
OPSKRIFT PÅ SNAKSEDE KANELSNEGLE
Bages ved 180° i alm. oven i 15 min.
Ingredients
Dej
- 50 g gær
- 4 dl. vanilje soyamælk
- 50 g plantemargarine
- 1 vaniljestang
- 1 spsk kardemomme
- 600 g hvedemel
- 1 tsk salt
Remonce
- 250 g plantemargarine
- 75 g sukker
- 150 g mørk moskovadarørsukker eller brun farin
- 3 spsk kanel
- 1 håndfuld hakkede mandler
Pynt
- Hakkede mandler
Fremgangsmåde
- Lun soyamælken og opløs gæren heri.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen og derefter tilsættes den lune soyamælk.
- Ælt dejen og lad den hæve i ca. 20 min.
- Nu blandes remoncen sammen og mandlerne hakkes.
- Rul dejen ud i en rektangel på ca. 0.5 cm tykkelse.
- Smør remoncen ud i et jævnt lag, drys de hakkede mandler oven på remoncen.
- Nu rulles dejen sammen til en pølse og skæres ud i skiver á ca. 3 cm tykkelse. Lad sneglene efterhæve i 45 min.
- Kom senglene på en bradepande med bagepapir og tryk dem lidt flade eller i et fad som smøres med plantemargarine.
- Drys de hakkede mandler oven på sneglene.
- Bages ved 180° i 15 min. De skal være let bløde når de tages ud, for at undgå, at de ikke bliver for tørre når de bliver kolde.