SNASKEDE KANELSNEGLE MED MANDLER

Det er international veganerdag og det skal fejres med lækre, snaskede kanelsnegle.

God fornøjelse med bagningen!

OPSKRIFT PÅ SNAKSEDE KANELSNEGLE

Bages ved 180° i alm. oven i 15 min.

Ingredients

Dej

  • 50 g gær
  • 4 dl. vanilje soyamælk
  • 50 g plantemargarine
  • 1 vaniljestang
  • 1 spsk kardemomme
  • 600 g hvedemel
  • 1 tsk salt

Remonce

  • 250 g plantemargarine
  • 75 g sukker
  • 150 g mørk moskovadarørsukker eller brun farin
  • 3 spsk kanel
  • 1 håndfuld hakkede mandler

Pynt

  • Hakkede mandler

Fremgangsmåde

  1. Lun soyamælken og opløs gæren heri.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen og derefter tilsættes den lune soyamælk.
  3. Ælt dejen og lad den hæve i ca. 20 min.
  4. Nu blandes remoncen sammen og mandlerne hakkes.
  5. Rul dejen ud i en rektangel på ca. 0.5 cm tykkelse.
  6. Smør remoncen ud i et jævnt lag, drys de hakkede mandler oven på remoncen.
  7. Nu rulles dejen sammen til en pølse og skæres ud i skiver á ca. 3 cm tykkelse. Lad sneglene efterhæve i 45 min.
  8. Kom senglene på en bradepande med bagepapir og tryk dem lidt flade eller i et fad som smøres med plantemargarine.
  9. Drys de hakkede mandler oven på sneglene.
  10. Bages ved 180° i 15 min. De skal være let bløde når de tages ud, for at undgå, at de ikke bliver for tørre når de bliver kolde.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*