KRYDRET GRÆSKAR SPREAD

Lækker, krydret græskar spread til brød, knækbrød eller som dip til grøntsagsstænger – ja mulighederne er mange. Generelt for mine opskrifter, er det altid muligt at tilpasse opskriften efter egne behov og smagsløg 😉 Så husk at smage til undervejs.

OPSKRIFT PÅ GRÆSKAR SPREAD

Ingredienser

  • ½ Hokkaido
  • 2-3 spsk tahin (En flydende tahin)
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • 1-2 fede hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • Knivspids cayenne peber eller chilipulver
  • 1 tsk stødt korriander (Valgfrit)
  • Evt. tilsæt 1-2 spsk neutral soya yoghurt
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Halver hokkaidoen og pil kernerne ud.
  2. Hokaidoen skæres i små stykker. Du kan også blende hokkaidoen i strimler i foodprocessoren.
  3. Steg fyldet på en pande med olie til hokaidoen er gennembagt.
  4. Brug en foodprocessor eller stagblender til at blende til en smooth masse.
  5. Tilføj de øvrige ingredienser. Smag til undervejs og tilsæt ekstra af det du synes mangler, så du opnår den ønskede smag.
  6. Nyd spreaden på et stykke ristet rugbrød eller som dip.

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Krydret græskar spread
Published On
Preparation Time

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*