Efterårspandekager med æble, kanel & ingefær

Det er efterårsferie for nogen og for andre er det bare efterår. However, så skal der efterårshygges! De her pandekager indeholde ingefær, æbler og kanel. Super lækre og smagefulde – bare se at komme i gang! 😉

OPSKRIFT PÅ VEGANSKE ÆBLEPANDEKAGER

Portionen giver ca. 15-20 pandekager.

INGREDIENSLISTE

  • 400 g hvedemel
  • 50 sukker (evt. kokossukker)
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 6-7 dl vand
  • Knivspids salt
  • 2-3 tsk ingefærpulver (Valgfrit)
  • 2 mellemstore æbler (evt. gem et halvt æble til pynt)
  • Kanel (Kan både tilsættes i dejen eller drysses over pandekagerne. (Jeg gjorde det sidste)

FREMGANGSMÅDE

  1. Skær æblerne i fine stykker.
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål. Dejen har en tykkere konsistens end traditionelle pandekager, da det er amerikanske pandekager.
  3. Lav derefter pandekagerne. Opvarm panden til høj varme. Hvis du bruger en non-stick pande, er det ikke nødvendigt at stege dem i plantesmør/olie.
  4. Drys evt. lidt æblestykker ovenpå pandekagen, inden den vendes første gang.

SERVERINGSFORSLAG

Spis pandekagerne med friske æblestykker, et drys kanel og et skævt syrup. Så bliver det ikke mere efterårsagtigt 😉

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*