Cremet spaghetti med avokado-pesto & grøntsager

Cremet pastaret med grønkål og brune svampe

Denne lækre pastaret lægger op til fri leg – dvs. du kan let improvisere med andre ingredienser. Hvis du f.eks. ikke lige har persille, men rucola eller tørrede tomater, jamen så brug det! Det er fedt at eksperimentere i køkkenet – det synes jeg personligt, gør madlavningen sjovere.
God fornøjelse med madlavningen!

INGREDIENSER

  • 400 g Spaghetti
  • 400 g Brune svampe
  • 4-5 store stilke grønkål
  • 8 cherrytomater

Pestocreme

  • 1 avokado
  • 2 håndfulde persille
  • 3-4 dl optøet ærter
  • Saft fra en halv citron
  • 3-4 fede hvidløg
  • 2-3 spsk god oliven olie.
  • Salt & peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Skær de brune svampe i skiver og steg dem på en tør pande ved høj varme.
  2. Grønkålen skæres i grove skiver. Tilsæt grønkålen, når svampene er gylden brune og svampevandet fordampet.
  3. Grønkålen og svampene steges sammen i par minutter og stillet derefter væk med et viskestykke/sølvpapir over.
  4. Vand sættes over til spaghettien.
  5. Nu til avokado/ærte pestoen… Start med at optø ærterne ved at hælde varmt/kogende vand over dem.
  6. Blend alle ingredienserne i en minihakker. dvs. hvidløg, persille, avokado, ærter, citron og oliven olie og smag til med salt og peber.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*