Karrysalat alá æggesalat

Super lækker karrysalat med tofu, syltede agurker, karry og vegansk mayo. Tofu fungerer overraskende godt som ægerstatning som i den traditionelle æggesalat!

INGREDIENSER

  • 200g tofu (den hårde)
  • 3 syltede agurker
  • 2 mellemstore tomater
  • 2 spsk vegansk mayonaise (evt. fra Naturli’)
  • 1 spsk soya yoghurt (evt. fra Alpro)
  • 4 tsk karry
  • 1 tsk eddike
  • 1-2 tsk Dijonsennep
  • Knivsspids paprika
  • 2 spsk purløg
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære tofuen og de syltede agurker i små tern og hæld det op i en skål
  2. Udhul tomaterne med en teske (hæld væden fra) og skær dem også i små tern.
  3. Derefter blandes alle øvrige ingredienser i skålen.
  4. Smag karrysalaten til med salt & peber.

Spis karrysalaten med ristet rugbrød eller i en sandwich med grønkål som her! 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*