Krydret tofusandwich med avokado

Tofu er af kinesisk oprindelse og fremstillet af soyabønner. Vi spiser utrolig meget tofu herhjemme. I thairetter som f.eks.: Yakisoba med Shiitake & Tofu, sushi eller i en sandwich som her! Tofu smager som sådan ikke af noget, så det er vigtigt at vide, hvordan man tilberede tofu, for at få den bedste smagsoplevelse. Der skal ikke så meget til for at få en lækker smag. Oftest eksperimenterer jeg med forskellige krydderier, til jeg opnår den ønskede smag.

Nedenstående krydderier og grøntsager er nogle af min favoritter når jeg laver tofusandwich.

Ingredienser

  • Tofu
  • Røget paprika
  • Olie
  • Hvidløg
  • Soya sauce
  • Oregano
  • Salt & Pepper

Fyld

Avokado, spinat og tomat.

Tip: Toast rugbrødet og smør med sennep, det giver endnu mere smag!

Fremgangsmåde

  1. Opvarm olien på en pande.
  2. Skær tofuen i skiver  (5 cm +/-) og steg ved høj varme til tofuen har fået farve.
  3. Tilsæt hakket hvidløg, et skævt soya sauce, røget paprika, oregano.
  4. Smag til med salt og pepper.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*