INGREDEINSER
- 1 rød peberfrugt
- 1 bakke Shiitake svampe
- 1 bakke Oyster svampe
- 2 håndfuld bønnespire
- Ingefær
- 40 g tofu
- 250 g nudler (efter eget valg)
Maizenablandning
- 2 spsk Maizena
- 4 dl vand
Servering
- Koriander
- Sesamfrø
Fremgangsmåde
- Skær grøntsagerne i skiver
- Hæld olie i woken og tilsæt ingefærstykker. Lad det simre i få minutter.
- Tilsæt dernæst grøntsagerne og lad det simre
- Sæt nudlerne over (følg anvisningerne)
- Skær tofuen i tern og hak koriander
- Lad tofuen simre sammen med grøntsagerne i et par minutter før du tilsætter de færdigkogte nudler.
- Tilsæt de friske bønnespirer
- Tilsæt Maizena-blandingen og hæld i woken. Derefter smages retten til med soya sauce og chiliflager.
- Server med Koriander og sesamfrø
Din indkøbsliste
- Rød peberfrugt
- Shiitake svampe
- Oyster svampe
- Bønnespire
- Ingefær
- 40 g tofu (købes i grønthandlere og kinesiske forretninger)
- 250 g nudler (efter eget valg)
- Maizena
- Soya sauce
- Koriander (optional)
- Sesamfrø (optional)