Yakisoba med Shiitake & Tofu

INGREDEINSER

  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bakke Shiitake svampe
  • 1 bakke Oyster svampe
  • 2 håndfuld bønnespire
  • Ingefær
  • 40 g tofu
  • 250 g nudler (efter eget valg)

Maizenablandning

  • 2 spsk Maizena
  • 4 dl vand

Servering

  • Koriander
  • Sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Skær grøntsagerne i skiver
  2. Hæld olie i woken og tilsæt ingefærstykker. Lad det simre i få minutter.
  3. Tilsæt dernæst grøntsagerne og lad det simre
  4. Sæt nudlerne over (følg anvisningerne)
  5. Skær tofuen i tern og hak koriander
  6. Lad tofuen simre sammen med grøntsagerne i et par minutter før du tilsætter de færdigkogte nudler.
  7. Tilsæt de friske bønnespirer
  8. Tilsæt Maizena-blandingen og hæld i woken. Derefter smages retten til med soya sauce og chiliflager.
  9. Server med Koriander og sesamfrø

Din indkøbsliste

  • Rød peberfrugt
  • Shiitake svampe
  • Oyster svampe
  • Bønnespire
  • Ingefær
  • 40 g tofu (købes i grønthandlere og kinesiske forretninger)
  • 250 g nudler (efter eget valg)
  • Maizena
  • Soya sauce
  • Koriander (optional)
  • Sesamfrø (optional)

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*