Kartoffelsuppe med stegte rosenkål


INGREDIENSER

  • 1 kg øko kartofler
  • 1 løg
  • Soya cusine (evt. fra Naturli)
  • Grøntsagsbouillon
  • Hvidløg
  • Brunesvampe (valgfrit)
  • Bønnespirer (valgfrit)
  • Rosenkål (valgfrit)

TOPPING FORSLAG:

  1. Stegte svampe med hvidløg.
  2. Smørstegte rosenkål – krydres med chili og salt og peber.
  3. Sprøde, friske bønnespirer.

Fremgangsmåde

  1. Skær kartoflerne og løg i halve og sæt dem over i en gryde med salt.
  2. Når kartoflerne er møre hældes vandet fra, men gem 4-5 dl. kartoffelvand.
  3. Tilsæt hvidløg og grøntsagsboullion  i gryden med  kartofler og tilsæt derefter kartoffelvand.
  4. Blend suppen med en stavblender. Når suppen er blendet, tilsættes soya cusine (vegansk fløde).
  5. Lav din ønskede topping.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*