Kartoffelsuppe & stegt rosenkål

Suppe:

  • 1 kg øko kartofler (med skræl)
  • 1 løg
  • 2-3 dl soya cusine
  • 2 tsk grøntsagsbouillon

Topping:

Her er lidt forskellige forslag til at pifte suppen lidt ekstra op med din topping. Jeg spiste suppen med alle tre slags toppings – det kan varmt anbefales! Men hvis man ikke lige har alle ingredienser, kan man sagtens erstatte med noget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser!

  1. Steg svampe med hvidløg (evt. brune svampe).
  2. Rosenkål skæres i halve og steges i olie og krydres med chili og salt&pepper
  3. Top suppen med sprøde, friske bønnespirer (favoritten)

Fremgangsmåde

  1. Skær kartoflerne og løg i halve og sæt dem over i en gryde med vand + salt
  2. Når kartoflerne er møre hældes vandet fra, men gem 4-5 dl kartoffelvand. Det skal du bruge til suppen.
  3. Nu har du en gryde med kartofler hvorpå du tilsætter kartoffelvand, hvidløg og grøntsagsboullion
  4. Brug en stavblender og tilsæt lidt efter lidt soya cusine til du synes suppen har fået den rigtige smoothe konsistens.


Din indkøbsliste

  • 1 kg øko kartofler
  • 1 løg
  • Soya cusine (evt. fra Naturli)
  • Grøntsagsbouillon
  • Brunesvampe
  • Bønnespirer
  • Rosenkål

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*